جستجو

رونمایی از ضریح مطهر امام حسین (ع)

طراح ضریح مطهر امام حسین(ع) گفت: خداوند را شاکرم که به من این لیاقت و افتخار را داد که بتوانم این ضریح مطهر را طراحی کنم و امیدوارم این کار از ما پذیرفته شود.
 استاد محمود فرشچیان ظهر امروز در حاشیه رونمایی از ضریح مطهر امام حسین(ع) در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در شرایط کنونی نمی‌توانم احساس شعف خود را در شرایطی که شاهد هستم ضریح مطهر امام حسین(ع) رونمایی شده است، بیان کنم.
 وی ادامه داد: خداوند متعال را شاکر هستم که این توفیق حاصل شد و امروز شاهد این هستیم که در مراسمی باشکوه ضریح مطهر امام حسین(ع) رونمایی می‌شود.
 طراح ضریح مطهر حضرت سیدالشهدا(ع) در خصوص مدت زمان صرف شده برای طراحی ضریح مطهر آن حضرت گفت: هر چه در این زمینه وقت گذاشته شود ارزشمند‌ است و در این خصوص نمی‌توان سخنی گفت.
 وی تصریح کرد: خداوند را شاکرم که به من این لیاقت و افتخار را داد که بتوانم این ضریح مطهر را طراحی کنم و امیدوارم این کار از ما پذیرفته شود.
 شایان ذکر است استاد محمود فرشچیان روزانه 14 ساعت وقت صرف طراحی ضریح حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) کرد و در هر شرایطی که ساخت و طراحی با مشکل مواجه می‌شد در کمترین زمان از آمریکا به قم آمده و مشکل را برطرف می‌کرد.(شیعه آنلاین)

لازم به ذکر است که بازدید از ضریح مطهر از سه شنبه 11 مهر ماه به مدت 15 روز برای زائرین و مجاورین حرم حضرت معصومه امکان پذیر می باشد.

حمزه محمودی


امتیاز دهی
مطالب مرتبط
نظرات
نوشتن دیدگاه جدید

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید