جستجو

هلاکت یک عامل انتحاری +تصویر

یک عامل انتحاری داعش که قصد انجام عملیات انتحاری، در میان زائران کربلای معلی را داشت، شناسایی و پیش از آنکه اقدام به این کار کند، به هلاکت رسید.

در ادامه می خوانید...


یک عامل انتحاری داعش که قصد انجام عملیات انتحاری، در میان زائران کربلای معلی را  داشت، شناسایی و پیش از آنکه اقدام به این کار کند، به هلاکت رسید.

 
این عامل انتحاری در جنوب بغداد و در مسیر بغداد به کربلا شناسایی شد.
 
وی کمربند انتحاری خود را برای انجام یک کشتار وسیع آماده کرده بود که با هشیاری به موقع نیروهای امنیتی حاضر در محل، از این اقدام خرابکارانه و هولناک جلوگیری شد.
 
منابع امنیتی عراق از استقرار بیش ۳۰ هزار نیروی امنیتی در مسیرهای منتهی به کربلای معلی و شهرهای نجف، کربلا و کاظمین خبر داده اند.
 
با اجتماع انبوه شیعیان و عشاق اهل بیت (علیهم السلام) در ایام اربعین حسینی در شهر مقدس کربلا، تهدیدات جدی ای از سوی گروه های تروریستی نسبت به انجام اقدامات خرابکارانه و تروریستی صورت می گیرد.

 

هلاکت یک عامل انتحاری پیش از منفجر شدن در میان زائران حسینی + تصاویر
 

shia-news.com 
امتیاز دهی
مطالب مرتبط
نظرات
نوشتن دیدگاه جدید

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید