مجلهء حقیقت «تاسیس1384ش» دورهءجدید.
از اینکه مجلهءحقیقت را انتخاب کردید خوشحالیم.
مارا از آثار و نظرات سازندهء خود بهره مند کنید.
majallehaqiqat.loxblog.com
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
این مرجع تقلید در هجدهمین شماره از سلسله نوشتارهای خود به مناسبت ماه مبارک رمضان با عنوان «علی(علیه السلام) و معتبرترین اعلامیه حقوق بشر» می نویسد: در مورد شخصیت حضرت علی علیه السلام هزاران هزار کتاب نوشته شده است و مرور زمان روز به روز وسعت و عظمت آن وجود بینظیر را آشکارتر میسازد؛ و هر کس در مطالعه تاریخ زندگی و فضیلت آن حضرت وارد میشود، خود را در برابر عظمتهایی تازه میبیند که گمان میکند بر دیگران مجهول مانده است.
علیرغم وجود نرم افزارهای تخصصی متعدد قرآنی، نرم افزاری با رویکرد استفاده غیر تخصصی تولید نشده است نرم افزار قرآنی پرنیان جهت توسعه فرهنگ قرآنی با کاربری بسیار ساده و امکان استفاده همگانی توسط شرکت پرنیان پردازش پارس تهیه گردیده است. با توجه به این رویکرد، بخش مربوط به کاربری عمومی با مد نظر قرار دادن مواردی نظیر محیط گرافیکی زیبا ، انتخاب تم نرم افزار توسط کاربر ، تنظیم اندازه دستخط به میزان دلخواه، خط بردن و صفحه زدن خودکار و نگه داشتن سرخط در اجرای بعدی و ... برجسته گردیده است.
"ذکر" نام نرم افزار فرآنی است که از مهمترین ویژگی های آن می توان به قابلیت اضافه کردن ترجمه قرآن به زبان های مختلف و همچنین اضافه کردن قرائت قرآن به این برنامه اشاره کرد. این برنامه برای اجرا به برنامه ی Java Runtime Environment نیاز دارد. اگر بعد از نصب، برنامه اجرا نشد و با پیغام خطا مواجه شدید این برنامه را دانلود کرده و نصب نمایید. شکل زیر نرم افزار را هنگامی که برای اولین بار بر روی رایانه ی خود نصب می کنید نشان می دهد.
برای دانلود و راهنمایی برای استفاده به ادامه مطلب مراجعه کنید...
نخستین كارى كه باید در ارتباط با “ماه مبارك” انجام گیرد، بدست آوردن نگاه صحیح نسبت به آن مى باشد، نگاهى برگرفته از آنچه كه كتاب خدا و پیشوایان راستین الهى به انسان ارایه كرده اند. بدین ترتیب انسان مومن، در آغاز و پیش از انجام هرگونه رفتار و برخورد با این ماه، در تب و تاب به دست آوردن آگاهى از “چیستى ماه رمضان” و كسب معرفت لازم درباره مقام، موقعیت و جایگاه آن است.
رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه اي (مدظله العالي):
آن چيزي كه امام را بر هدايت و اداره و رهبري ملت ايران و انقلاب عظيمش قادر ميكرد، عبارت بود از ارتباط با خدا و اتصال و توجه و توكل به او. او واقعا عبد صالح خدا بود. من هيچ تعبيري را بهتر از اين براي امام پيدا نميكنم.
سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بر تمامی مسلمین و آزادگان جهان تسلیت باد.
شبه جزیره عربستان جدای از اینکه دارای انسجام واقتدار حکومتی نبود، انواع جرم ها، جنایت ها، خرافات و ... در آن موج می زد.هرچند که بیان مفصل موقعیت اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و اقتصادی به درازا می کشد واین مطلب چیزی است که کتب معتبر تاریخی و اشیاء کشف شده باستانی برآن صحه می گذارد، اما در اینجا جمله ای از امام علی(ع) در وصف مردمان آن روزگار را می آوریم که ازهر متنی گویاتر است:
" خداوند محمد(ص) را برای هشدار به جهانیان فرستاد در حالیکه امین قرآن است. و شما مردم عرب بدترین دین را در بدترین سرزمین ها داشتید، در سرزمینی که سنگلاخ و غرق در مارهای زهرآلود بود زندگی می کردید، آب کثیف می نوشیدید، غذای خشک و خشن می خوردید، خون یکدیگر را می ریختید، به خویشاوندانتان اعتنا نمی کردید، بت ها در میان شما نصب شده و گناهان شما را محاصره کرده بود."
ابن قیاما نامه ای کنایه آمیز به امام رضا(ع) نوشته بود. گفته بود: تو چه امامی هستی که فرزند نداری؟ حضرت با ناراحتی جواب داده بود: « تو از کجا می دانی که من فرزندی نخواهم داشت. به خدا شب و روز نمی گذرد جز این که خداوند به من پسری عنایت خواهد کرد که به سبب او میان حق و باطل را جدایی می دهد»1
«امام ابوالحسن على النقى الهادى» - عليه السلام - پيشواى دهم شيعيان، در نيمه ذيحجه سال 212 هجرى در اطراف مدينه در محلى به نام «صريا» به دنيا آمد(1). پدرش پيشواى نهم، امام جواد - عليه السلام - و مادرش بانوى گرامى «سمانه» است كه كنيزى با فضيلت و تقوا بود (2).
مشهورترين القاب امام دهم، «نقى» و «هادى» است، و به آن حضرت «ابوالحسن الثالث» نيز مىگويند (3).
امام هادى - عليه السلام - در سال 220 هجرى پس از شهادت پدر گراميش برمسند امامت نشست و در اين هنگام هشت ساله بود. مدت امامت آن بزرگوار 33 سال و عمر شريفش 41 سال و چند ماه بود و در سال 254 در شهر سامراء به شهادت رسيد.
حضرت آیت الله العظمی محسنی طی پیامی به مناسبت فرا رسیدن سال جدید خورشیدی را به مردم مسلمان افغانستان، خانواده های سر افراز شهدا و مجروحان فراموش شده چهارده سال جهاد ، تبریک گفت. آیت الله العظمی محسنی در این پیام از خداوند خواست تا سال جدید، آغاز بیداری و هماهنگی ملی و آشتی مخالفین و دولت برای رفتن به سوی علم و تکنالوژی و اخلاق و معنویت و برادری باشد. وی در این پیام تصریح کرد، سال جدید، سالی باشد برای طهارت دستگاهای دولت از اختلاس و رشوت خوری که نام دولت و ملت را در دنیا لکه دار و بی حیثیت نموده و فقر و جهل و مرض را در تمام کشور توسعه بخشیده و آینده جوانان را تیره نموده است. آیت الله العظمی محسنی ابراز امیدواری کرد،امسال، سال بیداری دولت مردان ما باشد که با اراده خلل نا پذیر، فساد اداری و بی برنامگی و ندانم کاریها را با بیرون کردن افراد کم سواد و بی علم و خائن، از بالا گرفته تا بدنه دولت مورد هدف قرار دهند و رشوت گیران و فاسدین بزرگ را، از جریمه تا طرد ملازمت و از محاکمه و زندان تا اعدام حسب مراتب خراب کاریهای شان از حلقه دولت اخراج نمایند. وی خاطر نشان کرد: به منظور کرامت ملی و رشد همه جانبه، چرخهای زراعتی، صنعتی و علمی و فرهنگی کشور فعال گردد و به مردم امید خروج از فضای تاریک قرون وسطی را بدهند.
کُلُّ یَومٍ لا یُعصَی اللهُ فیهِ فَهُوَ یَومُ عیدٍ؛
هر روزی که در آن گناه نشود همان روز ، روز عید است.
مستدرك / حدیث 6679
با استعانت از آفریدگار جهان ، و به انگیزه ی رستاخیز طبیعت ، فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است به حضور شما خوانندگان عزیز تبریک گفته ، از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی خود و جامعه، مسالت می نماییم.
امیدواریم در سالی که آغاز آن با شمیم دل انگیز یاس های فاطمی بوده است، فراق چند صد ساله مسلمانان با حجت بر حق پروردگار پایان یابد.
زينب كبرى (س) روز پنجم جمادى الاول سال 5 يا 6 هجرت در مدينه چشم به جهان گشود. خبر تولد نوزاد عزيز، به گوش رسول خدا (ص) رسيد. رسول خدا (ص) براى ديدار او به منزل دخترش حضرت فاطمه زهرا (س) آمد و به دختر خود فاطمه (س) فرمود:
((دخترم ، فاطمه جان ، نوزادت را برايم بياور تا او را ببينم )).
فاطمه (س) نوزاد كوچكش را به سينه فشرد، بر گونه هاى دوست داشتنى او بوسه زد، و آن گاه به پدر بزرگوارش داد. پيامبر (ص) فرزند دلبند زهراى عزيزش را در آغوش كشيده صورت خود را به صورت او گذاشت و شروع به اشك ريختن كرد. فاطمه (ص) ناگهان متوجه اين صحنه شد و در حالى كه شديدا ناراحت بود از پدر پرسيد: پدرم ، چرا گريه مى كنى ؟!
هرگاه علم از میان برداشته شود و جهل و نادانی ظاهر شود؛ خواندن قرآن زیاد، ولی عمل به قرآن كم شود، و قتل و كشتار فراوان،... فقهاء و هدايت كنندگان واقعي كم شوند؛ علماي فاسق و خيانتكار زياد شوند،...جور و فساد زیاد شود.
بعضى از ناآگاهان چنين پنداشتهاند كه انتظار ظهور مهدى (ع) ممكن است سبب ركود و عقب ماندگى يا فرار از زير بار مسؤوليتها و تسليم در برابر ظلم و ستم گردد، چرا كه اعتقاد به اين ظهور بزرگ مفهومش قطع اميد است از اصلاح جهان قبل از او حتى كمك كردن به گسترش ظلم و فساد است تا زمينه ظهور آن حضرت فراهم گردد.
در فیلمهای آخر الزمانی هالیوود، آینده جهان وحشتناک تلقی شده و تنها راه نجات، اتحاد با ابرقدرت غرب معرفی شده است و در نهایت غرب را پیامآور صلح جهانی و اسلام و مسلمانان را ضد صلح و امنیت معرفی میکند.
روزی در محضر امام حسن عسکری علیه السلام بودیم، از مامورین خلیفه وارد شد و گفت : خلیفه پیام داد که چون أنوش نصرانی یکی از بزرگان نصاری دو فرزند پسرش در حال مرگ هستند، تقاضا کردهاند که برویم و برای سلامتی ایشان دعا کنیم. اکنون چنانچه مایل باشید، نزد ایشان برویم تا در نتیجه به اسلام و خاندان نبوّت، خوش بین گردند.